INOVESS

Rreth Nesh

Inovest është një kompani inovative për tregun Shqiptar e fokusuar në zhvillimin e biznesit. Serktorët ku fokusohet aktiviteti i përditshëm janë ndërtimi, hoteleri turizmit dhe menaxhimit të aseteve. Burimet njerëzore janë thelbi i suksesit tonë duke bërë bashkë profesionistet më të mirë në treg me eksperiencë internacional dhe vendasë. Nëpërmjet zhvillimit të konsulencës, me projekte 3 deri në 6 mujore, duke iu bashkuar stafit tuaj, synohet diagnstikimi i problemeve, pikave të forta, pikave të dobëta, mundësive dhe oportuniteteve që biznesi ka në treg.

Shërbimet

[ultimate_carousel slides_on_desk=”4″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″]
[ult_createlink title=”KONSULENCE” btn_link=”url:http%3A%2F%2Finovest.al%2Fkonsulenca%2F|||” link_hover_style=”Style_2″ text_color=”#303030″ text_hovercolor=”#1e73be” background_color=”rgba(255,255,255,0.5)” bghovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:20px;” css=”.vc_custom_1531997277721{margin-top: 80px !important;}” heading_style=”font-weight:bold;” font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko”]
[ult_createlink title=”MENAXHIM” btn_link=”url:http%3A%2F%2Finovest.al%2Fmenaxhim%2F|||” link_hover_style=”Style_2″ text_color=”#303030″ text_hovercolor=”#1e73be” background_color=”rgba(255,255,255,0.5)” bghovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:20px;” css=”.vc_custom_1531997292414{margin-top: 80px !important;}” heading_style=”font-weight:bold;” font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko”]
[ult_createlink title=”REAL ESTATE” btn_link=”url:http%3A%2F%2Finovest.al%2Freal-estate%2F|||” link_hover_style=”Style_2″ text_color=”#303030″ text_hovercolor=”#1e73be” background_color=”rgba(255,255,255,0.5)” bghovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:20px;” css=”.vc_custom_1531997353518{margin-top: 80px !important;}” heading_style=”font-weight:bold;” font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko”]
[ult_createlink title=”HOTELERI TURIZEM” btn_link=”url:http%3A%2F%2Finovest.al%2Fhoteleri-turizem%2F|||” link_hover_style=”Style_2″ text_color=”#303030″ text_hovercolor=”#1e73be” background_color=”rgba(255,255,255,0.5)” bghovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:20px;” css=”.vc_custom_1531997488566{margin-top: 80px !important;}” heading_style=”font-weight:bold;” font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko”]
[ult_createlink title=”ADMINISTRIM” btn_link=”url:http%3A%2F%2Finovest.al%2Fadministrimi-objekteve%2F|||” link_hover_style=”Style_2″ text_color=”#303030″ text_hovercolor=”#1e73be” background_color=”rgba(255,255,255,0.5)” bghovercolor=”#ffffff” title_font_size=”desktop:20px;” css=”.vc_custom_1531997696418{margin-top: 80px !important;}” heading_style=”font-weight:bold;” font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko”]
[/ultimate_carousel]
[ultimate_fancytext fancytext_prefix=”Keni Pyetje?” fancytext_align=”left” strings_textspeed=”30″ strings_backspeed=”1″ strings_startdelay=”600″ sufpref_color=”#212121″ fancytext_strings=”Ne jemi ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe” strings_font_size=”desktop:22px;” strings_font_family=”font_family:Amiko|font_call:Amiko” prefix_suffix_font_size=”desktop:30px;” fancytext_color=”#212121″]