INOVESS

Rezidenca Evis

Me vendndodhje pranë fushës së Ali Demi-t, në një zonë të qetë të Tiranës, shiten apartamente me çmime preferenciale. Objekti është një godinë me cilësi të lartë ndërtimi, buzë rrugës kryesore, I organizuar në 2 kate nëntokë dedikuar parkimeve, 8 kate mbi tokë, ku kati 0 i dedikohet njësive tregtare dhe 7 kate janë banim duke ofruar disa tipe apartamentesh. Vendndodhja dhe çmimi preferencial e bëjnë këtë objekt jo vetëm ideal për banim, por edhe një mundësi të mirë investimi. Kati përdhe ofron ambiente shërbimi tregtare me akses të drejtpërdrejtë në oborrin e brendshëm të
rezidencës. Kati +1 me një akses të dedikuar është përshatur për zyra me një lartësi 4m, me ajrim dhe ndriçim natyral në çdo ambient. Në kati +2 e deri në katin +8 organizohen apartamentet të tipologjisë 1+1, 2+1, 3+1, me pamje të hapur, me një orientim perfekt ndaj diellit dhe dritës. Hapësirat e apartamenteve janë organizuar në mënyrë të tillë që të optimiziojnë sipërfaqet dhe të ofrojnë komoditet.

 • Fasadës me sistem termoizolues, veshje tulle dekorative
 • Ndarje e mureve të brendshme dopio tulle me polisterol në mes.
 • Dritare me profil alumini termik e dopio xham.
 • Materiale elektrike dhe hidrualike me jetëgjatësi maksimale
 • Sistemi elektrik me mbrojtje diferenciale.
 • Godinë me tokezim të përgjithshëm
 • Depo të dedikuara për furnizimin me ujë të pijshëm
 • Zona ka pranë institucione arsimore të të gjitha cikleve
 • Linjë urbani
 • Çmim preferencial duke siguruar kthim të shpejtë investimi
 • Supermarket
 • Bar – Restorant
 • Ambiente rekreative
 • Institucione te ndryshme

Adresa: Pranë fushës Ali Demi

Tel: +355 69 80 80 800

Planimetritë

Sipërfaqe nga 55 m². Organizuar në një dhomë gjumi, ndenje, ngrënie-kuzhinë, një tualet, një ballkon.

Sipërfaqe nga 96 m² deri në 140 m². Organizuar në dy dhoma gjumi, ndenjengrënie-kuzhinë, dy tualete, ballkon.

Sipërfaqe e kombinuar në organizim duke filluar nga 150m². Organizuar në tre dhoma gjumi, ndenje-ngrënie-kuzhinë, dy tualete, një ballkon.

Me sipërfaqe nga 26m² deri në 130 m² të përshtatshme për bar, caffé, restorant, furrë buke, farmaci, pastiçeri, market. Nga kati +1 e deri në katin +8 organizohen apartamentet të tipologjisë 1+1, 2+1, 3+1,
me një orientim perfekt ndaj diellit dhe dritës. Hapësirat e apartamenteve janë organizuar në mënyre të tillë që të optimiziojnë sipërfaqet dhe të ofrojnë komoditet.