INOVESS

Oasis Lake Residence

Projekti në zonën e liqenit është projekti më i ri dhe i përzgjedhur nën menaxhimin e Inovess Construction and Management
Me vendndodhje në Liqenin e Thatë, ky projekt ofron apartamente me pamje fantastike nga Liqeni Artificial, me komunitet të përzgjedhur dhe elitar, me një banim në godina të ndërtuara në standarte tepër të larta duke ofruar për ju apartamente të tipologjive 1+1, 2+1, 3+1 si dhe njësi tregëtare. Ky projekt është me një sipërfaqe ndërtimi 5000 m², i ndodhur pranë natyrës, mes gjelbërimit dhe ajrit të freskët. Projekti ndodhet në një zonë Elitare, ku komuniteti është i përzgjedhur falë vendndodhjes së tij strategjike, një nga zonat më të preferuara në Tiranë.