INOVESS

Projekti Ali Demi

Me vendndodhje pranë fushës së Ali Demi-t, në një zonë të qetë të Tiranës, shiten apartamente me çmime preferenciale. Objekti është një godinë me cilësi të lartë ndërtimi, buzë rrugës kryesore, I organizuar në 2 kate nëntokë dedikuar parkimeve, 8 kate mbi tokë, ku kati 0 i dedikohet njësive tregtare dhe 7 kate janë banim duke ofruar disa tipe apartamentesh. Vendndodhja dhe çmimi preferencial e bëjnë këtë objekt jo vetëm ideal për banim, por edhe një mundësi të mirë investimi. Kati përdhe ofron ambiente shërbimi tregtare me akses të drejtpërdrejtë në oborrin e brendshëm të rezidencës. Kati +1 me një akses të dedikuar është përshatur për zyra me një lartësi 4m, me ajrim dhe ndriçim natyral në çdo ambient. Në kati +2 e deri në katin +8 organizohen apartamentet të tipologjisë 1+1, 2+1, 3+1, me pamje të hapur, me një orientim perfekt ndaj diellit dhe dritës. Hapësirat e apartamenteve janë organizuar në mënyrë të tillë që të optimiziojnë sipërfaqet dhe të ofrojnë komoditet. Kati përdhe ofron ambiente shërbimi tregtare me akses të drejtpërdrejtë në oborrin e brendshëm të rezidencës.