RIKONSTRUKSION BANESE – APARTAMENT 2+1 ALI DEMI

Zbatim i punimeve ndërtimore:

✔ Punime gipsi
✔ Patinim & Lyerje
✔ Punime hidraulike
✔ Punime suva dhe fino
✔ Shtrim tubash kondicionimi dhe panele diellore