24
Kor

VIZIONI

Inovess synon të vendos standarte më të larta në industrinë e ndërtimit duke përdorur metoda ndërtimi eco-friendly dhe innovative me një fokus kryesor në teknologji, ndërtimin e qëndrushëm dhe...

Lexo më shumë