INOVESS

Cape Of Rodon Green Village

Një investim që i hap rrugën zhvillimit në Kepin e Rodonit, ka filluar të marrë jetë nën emrin “Cape of Rodon Green Village”, si një resort me një koncept ndryshe dhe eco-friendly. Kombinimi natyrë- arkitekturë- cilësi- vendndodhje, e bëjnë këtë projekt jo vetëm vendin e preferuar për pushime, por edhe një nga vendet më të sigurta për investim në sektorin e pasurive të paluajtshme në tregun vendas.