Inovess

KURSIMI I KOHËS

Skudra Inovess menaxhon çdo aspekt të projektit duke kursyer kohë. Profesionistët e Inovess thjeshtojnë të gjithë procesin, detajojnë projektin duke ndihmuar në kooridinimin e të gjitha palëve të përfshira në proces.

KURSIMI I PARAVE

Me një plan efektiv për zbatimin e projektit, duke aplikuar çdo detaj ashtu siç duhet që herën e parë kursehen para. Përzgjedhja e cilësisë së duhur nga teknikët tanë garanton jetëgjatësi ndër vite.

KOMODITET

Ekipi ynë i specialistëve organizhohet nën një zinxhir të plotë koordinimi dhe inxhinieri drejtues i grupit të punës do të kujdeset për të mbarëvajtjen e të gjithë procesit. Klienti ka vetëm një pikë kontakti për një komunikim të lehtë dhe pa konfuzion.

GARANCI

Çdo kush që punon me Inovess di që përgjegjshmëria është ndër cilësitë dalluese. Skuadra Inovess mban garanci teknike për çdo projekt të implementuar, përgjigjet në kohë reale edhe pas zbatimit të projektit për çdo problematikë, përdor materiale të përzgjedhura ekologjike.

HISTORIKU YNË

Inovess Construction and Management është një kompani e dedikuar në sektorin e ndërtimit në Shqipëri. E themeluar prej vitit 2017, Inovess ofron shërbime në zbatimin e të gjitha punimeve ndërtimore për objekte banimi, biznese si dhe kompani ndërtimi.

VIZIONI

Inovess synon të vendos standarte më të larta në industrinë e ndërtimit duke përdorur metoda ndërtimi eco-friendly dhe innovative me një fokus kryesor në teknologji, eficencën energjitike të godinave dhe ndërtimin e qëndrueshëm.

VLERAT TONA

   Inovess është i përkushtuar në mbrojtjen e mjedisit.
   Nëpërmjet shërbimeve tona ne krijojmë vlera për komunitetin dhe shoqërine duke zbatuar standarte më të larta.
   Ne ndërtojmë marrëdhënie mbi bazën e integritetit dhe besimit.

LAJME